Jo he vist coses que vosaltres no creuríeu. Atacar naus en 8 colors més enllà d'un Vic 20. He vist raigs catòdics brillar a la foscor a prop del port de cartutx d'un Atari 2600. Tots aquests moments es perdran en el temps, com llàgrimes a la pluja. Hora dactualitzar.


   

Portada


 
Registres   71 a 80 de 85
Primer Anterior Següent Últim
00000034.jpgSi hasta he de reconocer que he tenido suerte.
Hace ya años que de vez en cuando me encuentro problemas para tener a la vez los drivers de ATI y el Panda Antivirus instalado.
Parece que da igual qué tarjeta gráfica, me ha pasado con varias. Por lo que sea necesitas instalar los drivers originales, los instalas... y el ordenador muere, resucitando si desinstalas el Panda.
17/12/2005 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Drivers de ATI Vs Panda Antivirus Vs alguna placa base: muerte súbita ¿incompatibles?'>veure noticia complerta] [es]

00000099.jpgDurante años he estado usando documentos acrobat embebidos en la página web de historia de mi padre.
Sin embargo, mientras en Netscape sí se veian, los flamantes nuevos navegadores, Opera y Firefox, que compiten con el IE (y que le dan cien mil vueltas), son incapaces de mostrarlos.

Tras multiples intentos, tanto con OBJECT como con EMBED, lo he conseguido:
29/09/2005 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Documentos pdf como objetos embebidos'>veure noticia complerta] [es]

Me he cansado.

Mas información en:


por poner unos ejemplos
05/09/2005 Les coses d'en Zolople/Informàtica [es]

00000017.gifEn 1971, Niclaus Wirth, profesor suizo de Ciencias de la Computación, diseñó el lenguaje de programación Pascal.

En 1976 publicó el libro "Algoritmos+Estructura de Datos=Programas", donde enseñaba a programar usando Pascal, partiendo de cero y llegando hasta al diseño de un pequeño compilador, haciendo incidencia en la "programación estructurada" y en las buenas prácticas.

Si bien hay libros anteriores que ya insistían en la corrección de diseño, se podría decir que hay un antes y un después a este libro en el mundo informático.
18/06/2005 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Algoritmos y Estructura de Datos'>veure noticia complerta] [es]

poweredbybhgportal.jpgJa era hora! Ja tinc enllestida la gestió de la web des d'una pàgina de control.
Fins ara, havia de modificar la base de dades i pujar-la per FTP cada vegada que volia fer qualsevol canvi. I això era molt fastigós.
A partir d'ara, entres a la pàgina de control i fer els canvis directament a la pròpia web.
27/04/2005 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Gestió de la Web'>veure noticia complerta] [ca] [es]

00000002.pngUna de las mayores fuentes de direcciones de correo para el Spam parece provenir de los mensajes en cadena. La buena práctica consiste en no mandar dichos mensajes... pero, si los envías, procura borrar todas las direcciones de antiguos remitentes y haz el envío poniendo tus contactos en el CCO (o BCC) en vez de en el "Para". Sin embargo, nadie está libre de equivocarse y por mucha práctica que tengas de poner los mensajes en el CCO, alguno se te escapará, a menos que uses esta pequeña función en VBA.
19/07/2004 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Obliga al Outlook a manejar el BCC'>veure noticia complerta] [es]

00000048.jpgNo hay nada como 'colgar' una versión para que se te ocurran nuevas modificaciones.
Primero me dio por cambiar el buscador y poner freefind, que da muy buen servicio y no tienes que esperar a que google te indexe, puesto que TU controlas cuando quieres que te indexe. Si hasta te manda mensajes con las palabras de búsqueda que usen los que busquen algo en tu web...
11/10/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [BHG Portal - nuevas modificaciones'>veure noticia complerta] [es]

00000048.jpg
***2013/09/02 Que consti que NO puc recomanar fer ús d'aquesta versió tan inicial de la meva web, ja que existeixen a Internet molts generadors de pàgines molt més moderns, potents i fàcils d'instal·lar o de fer ús (bloglines, wordpress, joomla...).
Jo el faig ús només perquè és el MEU sistema, que em serveix per a de vegades 'fer-me unes línies de programa' i perquè la versió que maneig es troba molt millorada, baldament en tots aquests anys NO he tingut temps per a depurar-la tant com per a «alliberar-la» (quin vague que soc...)

Ja està preparada la versió 1.0 del portal.
Si t'agrada, no tens mes que descarregar-ho i instal·lar-ho. És gratis.
Necessitaràs un servidor 'Windows' i els permisos corresponents per a fer funcionar les pàgines ASP i la base de dades Access. Posa't en contacte amb el teu proveïdor per a saber si disposes del servei adequat.
Per a fer modificacions, necessitaràs coneixements d'ASP, però si els tens, veuràs que el codi prou explícit. Això si, per a garantir la compatibilitat, respecta el codi al màxim i, si necessites alguna extensió, la dissenyes com un mòdul nou.
Si et queda be, envia-m'ho per què ho posi aquí :-)
Programa Recomendado en UpToDown.com

26/09/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [BHG Portal 1.0'>veure noticia complerta] [ca] [es]

00000057.gifEn el transcurs dels anys he manejat gran quantitat de programes de comptabilitat. Uns mes senzills, uns altres no tant. El que mes temps vaig manejar ho vaig fer jo mateix en Turbopascal i ho vaig estar usant tant en el treball com a casa fins que va arribar el 2000. No ho he adaptat.
En 1999 vaig realitzar un 'programa de comptabilitat' en Access i a poc a poc ha anat guanyant en complexitat, tal com he anat necessitant mes.
No obstant això, és el mes fàcil que conec en programes de comptabilitat i al seu torn arriba a realitzar complexitats que altres programes ni somien.
Clar que hi ha programes molt millors. Però he vist molt pitjors venent-se.
17/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Programa de Contabilitat'>veure noticia complerta] [ca] [es]

SETI@home és un projecte científic que cerca senyals procedents d'intel·ligències extraterrestres, utilitzant milions d'ordinadors de voluntaris connectats a Internet. Pots participar descarregant un programa gratuït que analitza les dades dels radiotelescopis.
17/08/2003 Les coses d'en Zolople/Altres coses [Col·laboro amb el programa Seti'>veure noticia complerta] [ca] [es]

Registres   71 a 80 de 85
Primer Anterior Següent Últim
   
[ca] [es]
 


Movimiento Anti Guardarraíles Mallorca

IBSN: 2-718-2818-28

www.zolople.com


web personal de
Bartomeu Homar i Graxell
escriu-me

Aquesta obra es troba sota una llicència de Creative Commons.Realizado usando BHGPortal - www.zolople.com
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal